Správný muž si vystačí i s menší kuchyní, důraz klade na styl a praktičnost

Byty v panelových domech mívají velký nedostatek: malé kuchyně. Působí stísněně, je v nich málo prostoru ke skladování potravin i úschově nádobí, s pracovní plochou pro přípravou jídla je to také slabé. Správný muž si však s menší kuchyní vystačí. Důležitější než velikost je totiž její provedení. Pokud je sestavena ergonomicky a využívá každý kousek místa, dají se v ní připravovat pokrmy pro celou velkou rodinu. V rodinných domech se dá s kuchyní vyhrát lépe, kuchyně v paneláku se musejí podřizovat hlavně praktičnosti, představy o designu musejí jít stranou. Přečtěte si následující tipy, které by vám mohly pomoci vypořádat se s nedostatkem prostoru v kuchyni.
  • Vyberte si kuchyňskou linku do L. Přestože se prostor kuchyně ještě zmenší, získáte tak dost místa na hrnce i suroviny. Zvětší se pracovní plocha. Berte malou kuchyň jako výhodu – alespoň máte všechno po ruce, během vaření uděláte méně kroků, budete rychlejší.
  • Vsaďte na jednoduchý design. Jednobarevná kuchyňská linka, žádné vzory, bezúchytkové otevírání. V opačném případě byste malou kuchyň opticky zmenšovali ještě více.
  • Volte světlé barvy – ze stejného důvodu jako jednoduchý design. Světlá patří na nábytek, stěnu či podlahu.
  • Místo ušetří vestavěné spotřebiče. Myčka je vhodná spíše úzká.
S problémy malého prostoru zatočí kuchyně Gabon. Firma vám navrhne kuchyňskou linku tak, aby zabrala co nejméně místa a zároveň aby vám poskytla maximum v ohledu úložných u pracovních prostor. Abyste věděli, do čeho jdete, navštivte showroom v Brně. Uvidíte zde řadu různých kuchyní, díky kterým si vytvořte představu o tom, co firma Gabon dokáže. Její tradice sahá k roku 1992. Má mnoho zkušeností a spokojených zákazníků. Realizované kuchyně i můžete prohlédnout třeba hned teď na gabon.cz.

Publikováno: 19. 12. 2019

Kategorie: Bydli

Autor: Denisa Štumplová